Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رئيس جمهور پيشين ايران گفت: نتيجه انتخابات رياست جمهوري تاثير چنداني بر اوضاع کشور ندارد.
به گزارش سرويس اخبار ويژه خبرگزاري آريا، علي منتظري خبرنگار شبکه تلويزيوني فرانس بيست و چهار عربي در آغاز گفتگوي اختصاصي با محمود احمدي نژاد پرسيد: جناب آقاي رئيس جمهور شما مي خواستيد در انتخابات رياست جمهوري ايران نامزد شويد اما شوراي نگهبان صلاحيت شما را رد کرد آيا شما به اين تصميم شوراي نگهبان اعتراض کرديد؟
محمود احمدي نژاد در پاسخ به اين سوال گفت: به نظرم جايي براي اعتراض نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حرکت ما يک حرکت مقدس و جهاني است و ما به دنبال اصلاحات اساسي هستيم. در اين راستا اين مسائل، مسائلي طبيعي است که پيش مي آيد.
احمدي نژاد در پاسخ به اين سوال که رهبري به شما توصيه کرده بود که در انتخابات رياست جمهوري نامزد نشويد ولي شما به توصيه ايشان گوش نداديد؛ پس از وقوع اين مسائل رابطه شما با آيت الله خامنه اي چگونه است؟ گفت: چيزي تغيير نکرده است و اين مسائل بر روابط ما تاثيري نمي گذارد.
علي منتظري خبرنگار شبکه تلويزيوني فرانس 24 پرسيد: محمود احمدي نژاد در کجاي نقشه سياسي ايران قرار مي گيرد، آيا در انتخابات رياست جمهوري آتي شما را در کنار محافظه کاران قرار مي دهند يا اينکه در زمرة اصلاح طلبان قرار مي گيريد يا شما جريان سوم و متفاوتي هستيد؟
احمدي نژاد در پاسخ گفت: هيچکدام، ما از اول هم جز هيچکدام از اين ها نبوديم. آنها خودشان مي گويند که فلاني با اين جريان است يا با آن جريان است. زيرا آنها مي خواهند جامعه را در چارچوب اين دو جريان محصور کنند. اين مدل دموکراسي هاي محدود شده و کنترل شده است، آنها پافشاري دارند که فعالان سياسي در درون قالبي که خودشان مي خواهند قرار دهند و آن را هر طور که مي خواهند تنظيم کنند. ما نماينده خواست مردم هستيم و در خدمت مردم هستيم. ما صداي توده مردم هستيم و وارد بازي احزاب و جناح هاي سياسي نمي شويم.
خبرنگار فرانس بيست و چهار پرسيد: آيا منظور شما اين است که از هيچ يک از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري حمايت نمي کنيد؟
وي پاسخ داد: قطعاً ما از هيچ يک از نامزدها حمايت نخواهيم کرد. پيشتر اعلام کرده بوديم که حامي هيچ يک از شش نامزد انتخابات نيستيم.
مجري شبکه تلويزيوني فرانس بيست و چهار عربي از احمدي نژاد پرسيد، با اين حال برخي از نامزدها شعارهايي سر مي دهند که حاکي از حمايت شما از آنهاست، به عنوان مثال در مناظره هاي تلويزيوني از سياست اقتصادي شما در قبال طبقه فقير جامعه دفاع مي کنند، در اين باره چه مي گوييد؟، احمدي نژاد گفت: مطلقاً ما از هيچ يک از کانديداها حمايت نمي کنيم.
خبرنگار شبکه تلويزيوني الجزيره پرسيد: در پاسخ به اين سوال که پيش بيني شما در خصوص نتايج انتخابات رياست جمهوري آتي چيست؟ گفت: خيلي (براي ما) مهم نيست آنچه براي ما مهم است اين است که حرکت رو به جلو و سير به سمت کمال باشد. ملت، خود موانعي را که بر سر راهشان ايجاد مي شود از بين خواهند برد.
مجري الجزيره عربي پرسيد: هم اکنون شش نامزد در جريان رقابت هاي انتخابات رياست جمهوري حضور دارند، نامزدهاي اصلي عبارتند از حسن روحاني رئيس جمهور کنوني، ابراهيم رئيسي و محمد باقر قاليباف و اسحاق جهانگيري، آيا شما از هيچ يک از اين افراد حمايت نمي کنيد؟
وي در پاسخ گفت: ما از هيچ يک از نامزدها حمايت نمي کنيم. معتقدم شرايط بعد از انتخابات با شرايط پيش از انتخابات فرق چنداني نخواهد کرد و کسي که انتخاب مي شود تاثير چنداني بر شرايط کشور نخواهد گذاشت.
خبرنگار فرانس بيست و چهار اين سوال را مطرح کرد که نتقادهاي بسياري درباره تعامل دولت کنوني با پرونده هاي اقتصادي وجود دارد، شما کارنامه اقتصادي دولت حسن روحاني را چگونه ارزيابي مي کنيد؟ احمدي نژاد گفت: همچنان که پيشتر نيز گفته ام چرخ اقتصادي کشور طي چهار سال گذشته متوقف شده است. چرخ اقتصاد در همه زمينه ها از حرکت بازمانده است.
مجري فرانس بيست و چهار از احمدي نژاد پرسيد کارنامه سياست خارجي دولت روحاني را چگونه ارزيابي مي کنيد؟ رئيس جمهور پيشين ايران در پاسخ به اين سوال گفت: شما به اوضاع منطقه نگاهي بيندازيد خودتان جواب را در مي يابيد.
مجري فرانس بيست و چهار گفت اين سخن شما به معناي آن است که سياست خارجي ايران، اين وضعيت را رقم زده است؟ احمدي نژاد گفت: نه، شما به روابط ما با ديگر کشورها نگاه کنيد. ايران تنها يک کشور بسيار بزرگ نيست بلکه ايران هميشه کشوري بزرگ و موثر بوده است و مي تواند در ايجاد صلح و ثبات و وحدت ميان ملت ها نقشي برجسته و مؤثر ايفا کند. وقتي من گفتم که اين دولت هيچ کاري نکرده است يک بخشي از آن اين مسائلي بود که مطرح کردم.
مجري فرانس بيست و چهار عربي از احمدي نژاد پرسيد: شما هشت سال رئيس جمهور ايران بوديد، اگر بار ديگر به عنوان رئيس جمهور ايران انتخاب شويد سياست خارجي اي که در پيش مي گيريد چه خواهد بود؟
محمود احمدي نژاد گفت: ما سياست خارجي خود را از ارزش هاي انساني مي گيريم. امنيت، صلح و عدالت حق همگان است. اين امور تنها از طريق گفتگو و همکاري ميان همگان محقق مي شود. بايد جهاني را بنا کنيم که براي هفت ميليارد انسان جا داشته باشد. بايد با تمام نيروهايي که مانع مشارکت همه ملت ها در اين طرح مي شوند مقابله کنيم. تنها با گفتگو مي توان رويکرد جهان را تغيير داد. هرکسي که فکر مي کند او از ديگران برتر است براي همه بشريت مضر است. ما بايد آينده را با يکديگر بسازيم. بايد راه بر همه باز باشد. بايد يک دولت جهاني مشترک ايجاد کرد. همگان به دنبال آزادي و صلح و امنيت و عزت هستند. اين مسائل تنها با مشارکت همگان محقق مي شود. اين که ما تلاش کرديم ساختار سازمان ملل متحد را اصلاح کنيم در همين جهت انجام گرفت.
علي منتظري خبرنگار شبکه تلويزيوني فرانس بيست و چهار عربي به احمدي نژاد گفت: اين ديدگاه کلي شماست، آيا اين ديدگاه احمدي نژاد و دعوت او براي همکاري و مشارکت عمومي، آمريکا و کشورهاي اروپايي را نيز در بر مي گيرد، شما با اين کشورها چگونه برخورد خواهيد کرد؟
رئيس جمهور پيشين ايران در پاسخ گفت: ما از همه براي پذيرش اين ديدگاه دعوت مي کنيم. ما با کسي دعوا نداريم. اين مساله به نفع ملت هاي اروپايي و ملت آمريکاست. بسيار از مسائل به نام ملت هاي اروپايي و آمريکايي انجام مي شود اما منافع آن به جيب اين ملت ها نمي رود. دونالد ترامپ خود از وجود هفتاد ميليون فقير در آمريکا سخن گفته بود. هفتاد درصد از ملت هاي اروپايي در نزديکي خط فقر قرار دارند. تنها يک گروه کوچک، از نام ملت هاي اروپايي و آمريکايي سواستفاده مي کنند تا بر ثروت ها مسلط شوند. ما از تمام متفکران و سياستمداران اروپايي و آمريکايي مي خواهيم که نشستي مشترک درباره آزادي، عدالت و امنيت برگزار کنند و از اين طريق در صدد تحقق دوستي و صلح ميان ملت هاي منطقه بر آيند. هيچ کس حق ندارد خود را برتر از ديگران بداند زيرا اين احساس علت ايجاد حس تکبر و غرور نسبت به ديگران است و هرکس که اين کار را بکند طاغوت و مستکبر است و به ضرر جامعه کار خواهد کرد.
خبرنگار سپس پرسيد: مساله سوريه يکي از مهم ترين مسائلي است که دولت ايران به آن مي پردازد؛ شما سياست ايران در سوريه را چگونه ارزيابي مي کنيد، آيا شما راه حلي براي خروج از بحران سوريه داريد؟
احمدي نژاد گفت: به نظر من بايد اوضاع سوريه، يمن، عربستان، عراق، ترکيه و ايران را به عنوان مجموعه اي واحد مورد بررسي قرار داد. دولت هاي آمريکا هميشه مي خواهند کنترل خود را بر سراسر جهان تحميل کنند. از همين رو آنها نيازمند دستيابي به نفت خاورميانه هستند و براي تحقق اين هدف بايد اين کشورها را به کشورهايي کوچک و ضعيف تقسيم کرد. اين خاورميانه جديد مد نظر آمريکا است. آنها در آغاز براي اشغال کشورها لشکر خود را به حرکت در آوردند. و پس از آن تلاش کردند که ميان کشورهاي منطقه آتش فتنه را روشن کنند. هم اکنون همه اين کشورها به نبرد با يکديگر پرداخته اند.
سوال ديگري که مطرح مي شود اين است که «چرا ما مي جنگيم» اين سوال سوال بسيار مهمي است. در جهان اصول قطعي و پذيرفته شده اي وجود دارد که همه بايد اين اصول را به رسميت بشناسند. يکي از اصول اين است که همه بايد به گزينه ملت احترام بگذارند. اين مساله در همه جا هست و استثنايي ندارد زيرا صداي ملت بايد حاکم باشد. عدالت، صلح و دوستي حق همه است اگر ما بر سر اين مساله به توافق برسيم بايد از خود بپرسيم که چرا برخي از ما برخي ديگر را مي کشند. به نفع چه کسي چنين کاري را مي کنيم؟ ما بايد پاسخي صحيح و منطقي که عقل سليم به آن اذعان مي کند داشته باشيم. آيا وقت آن نرسيده است که دولت ها بر سر ميز مذاکره بنشيند و بايکديگر صحبت کنند؟ حد اکثر کمکي که دولت ها مي توانند بکنند اين است که بايد به ملت ها براي تعيين سرنوشت شان اجازه دهد شود. اين امري منطقي است. معتقدم درگيري در منطقه به نفع استعمار و سران حکومتها است و اين مساله به منافع ملت ها لطمه مي زند از همين رو همگان بايد سياست هاي شان را اصلاح کنند. همه بايد سياست شان را اصلاح کنند. عربستان، ترکيه، کشورهاي شوراي همکاري خليج فارس، عراق، يمن، بحرين و ايران بايد سياست هاي شان را تغيير دهند. من از همه طرف هايي در سوريه مي جنگند سوالي جدي مي پرسم و اين سوال را در پيشگاه تاريخ مي پرسم. آمريکا از راه دوري آمده است و منطقه را ويران کرده است تا بعداً اين مناطق ويران شده را بازسازي کند تا در وهله نخست منافع خود را تامين کند و سپس امنيت اسرائيل را تامين کند. سوال جدي اي که دوست دارم آن را طرح کنم اين است که چرا برخي از شما با برخي ديگر به نبرد مي پردازد؟ من اين سوال را در پيشگاه تاريخ، خدا و پيامبر عظيم الشان اسلام مي پرسم. شما به چه حقي به نبرد مي پردازيد؟ بياييد بنشينيم و سياست هاي خود را اصلاح کنيم. ملت سوريه مي تواند سرنوشت خود را خودش تعيين کند. ملت عراق، ملت سوريه، ملت ترکيه، ملت بحرين و ملت ايران خودشان بايد سرنوشت شان را تعيين کنند. ما بايد اين فرصت را به آنها بدهيم تا سرنوشت خودشان را تعيين کنند.
خبرنگار فرانس بيست و چهار از احمدي نژاد پرسيد آيا تصور مي کند دستيابي به توافق هسته اي موفقيتي براي حسن روحاني محسوب مي شود؟ احمدي نژاد در پاسخ گفت: برجام يک سند حقوقي است، و رفته اند بر سر ميز مذاکره نشسته اند در باره اين توافق گفتگو کرده اند و دربارة آن توافق کرده اند. نهادهاي رسمي در ايران به توافق هسته اي اعتراف کرده اند. رهبر معظم انقلاب از پايبندي خود به توافق هسته اي خبر داده است، اما دو مشکل وجود دارد. مشکل نخست درباره چگونگي اطلاع رساني درباره توافق هسته اي و سود آن براي ملت ايران است. من معتقدم دولت تصوير صحيحي از اين مساله به ملت ايران ارائه نکرده است. دولتي ها گفتند که توافق هسته اي به تمام مشکلات پايان مي دهد و تمامي مشکلات و درگيري ها حل و فصل مي شود. روابط با آمريکا بهبود مي يابد و اوضاع اقتصادي و تجاري نيز بهتر مي شود. تمامي تحريم هاي اعمال شده بر ايران لغو مي شود و تحريم هاي جديدي عليه ايران وضع نمي شود. اين مسائل صحيح نيست و تصويري که از اين حادثه ترسيم مي شود آنگونه که شايسته است به دست ملت ايران نمي رسد. افرادي که چنين سخني گفته اند مفاد توافق هسته اي را نخوانده اند. به هر حال اين موضوع به حقوق ملت مربوط مي شود و بايد تصوير اين موضوع را به صورت کامل منتقل کنيم. به هر حال اين موضوع به حقوق ملت مربوط مي شود و بايد تصوير را به صورت کامل منتقل کرد و اين مساله اي است که رخ نمي دهد. بايد اين سند تاريخي (برجام) به همه پرسي گذاشته مي شد و اين امر رخ نداد. بر اساس اذعان سازمان انرژي اتمي و اتحاديه اروپا، مشکل دوم اين است که ايران به تمامي تعهدهاي خود پايبند است اما طرف مقابل به تعهدات خود پايبند نيست.
علي منتظري آخرين سوال خود را از محمود احمدي نژاد اينگونه مطرح کرد، آيا شما برنامه سياسي جديدي داريد و آيا طرحي براي نامزدي دوباره در انتخابات رياست جمهوري چهار سال آينده را داريد؟
احمدي نژاد گفت: همچنان که پيشتر گفته ام ما به مسائل به عنوان فرد نگاه نمي کنيم. ما امروز يک جايي هستيم و فراد جاي ديگري خواهيم بود. ما تنها به چگونگي اجراي وظيفه انساني خود مي انديشيم. من مطمئنم که اين برنامه ما برنامه خوبي هست. زيرا هدف ما برخاستن جامعه جهاني و حرکت رو به جلو است. ما براي از ميان بردن موانع و تحقق اهداف بشري در همه مناطق جهان تلاش مي کنيم. اين مساله تنها به احمدي نژاد مربوط نمي شود بلکه به تمام جهانيان مربوط مي شود. جهان در حال تغيير است و از همين رو فعاليت هاي ما مرتبط با چارچوب هاي سياسي ويژه نيست. دموکراسي کنترل شده به پايان کار خود رسيده است و نتوانسته است به خواسته هاي ملت ها پاسخ مثبت بدهد. ما به نظريه ها و ابزارهاي جديدي نيازمنديم که به خواسته هاي ملت ها پاسخ مثبت دهد. اين سياست ها انشاالله در آينده اي نزديک اتفاق خواهد افتاد.



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۳۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

آقای [سیدرضا] زواره‌ای، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد. برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری مشورت‌ کرد. گفتم، با توجه به اجبار استعفا از شورای نگهبان، لازم است با اعضای شورا مشورت‌ کند. فکر می‌کند در میزگرد [مناظره] تلویزیونی با نامزدان دیگر، می‌تواند نظر مردم را به برنامه‌هایش جلب کند. محمدتقی، مباشر کارهایمان در بهرمان آمد. مریض است و عازم سفر کربلاست.

آقای [صادق] زیباکلام، [استاد دانشگاه تهران]، برای انجام سومین قسمت مصاحبه آمد و گفت، کتابی در مورد انتقادات و جواب‌ها مربوط به من در جریان انتخابات مجلس، به نام «هاشمی و دوم خرداد» نوشته است. عصر آقای پروفسور [محمدنبی] نعمتی، [جراح مغز و اعصاب در دانشگاه بُن]، رئیس متخصصان ایرانی مقیم آلمان آمد و گفت، ۲۴۰۰ ایرانی در سازمانشان عضوند و به فکر راه‌انداختن بیمارستانی در جزیره کیش، به عنوان بیمارستان بین‌المللی با بهترین استاندارد هستند. بناست برای بررسی، به کیش برود؛ تشویق کردم.

آقای [سیدحسین] موسویان آمد و گفت، اعضای حزب اعتدال و توسعه، حزب را جدی نمی‌گیرند و تعهدی را که برای روزنامه داده‌اند، نپرداخته‌اند و حاضر نیستند در انتخابات فعال باشند و آقایان [محمدباقر] نوبخت و [اکبر] ترکان، نامزدی را هم قبول نکرده‌اند و بعضی‌ها ‌خواستند که حزب از آقای [سیدمحمد] خاتمی حمایت کند که رأی نیاورد. پیشنهاد ‌کرد که دکتر [حسن] روحانی، خوب است معاون‌اول رئیس‌جمهور بشود. سفر دکتر روحانی به پاکستان را موفق توصیف کرد.

دانشجویان و طلاب ممتاز بسیجی [شرکت‌کنندگان در نهمین مجمع سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی ممتاز کشور] آمدند. آقای [علیرضا] زاکانی، [رئیس سازمان بسیج دانشجویی] گزارش داد. از میان چهار هزار داوطلب، ۴۰ دانشجو و ۱۵ طلبه انتخاب شده‌اند. برای آنها صحبت مفصلی در اهمیت تعهد و تخصص با هم و ضرورت تلاش بیشتر علمی کردم.

امروز در اندونزی، مجلس گام دوم را در محکوم کردن عمل [آقای عبدالرحمن وحید]، رئیس‌جمهور برداشت که اگر یک گام دیگر بردارد، ساقط می‌شود. درگیری‌ها در فیلیپین هم ادامه دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901072

دیگر خبرها

  • عکس احمدی‌نژاد و سعید جلیلی ۲۰ سال قبل
  • مراسم ازدواج خواهرزاده احمدی نژاد در استانبول + عکس
  • حمله تند مشاور سابق احمدی نژاد به زاکانی /می خواهد ۲ میلیارد یورو از جیب تهرانی ها به جیب کمپانی ها چینی واریز کند
  • ازدواج خواهرزاده احمدی‌نژاد در ترکیه (+ عکس)
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۲ اردیبهشت
  • عکسی جالب؛ دست سفت احمدی‌نژاد با احمد جنتی در مراسم ختم
  • استقرار سامانه بارشی در استان ایلام تا پایان هفته
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی